Bröd från eget bageri: Lunchpinne; (VETEMJÖL, högpastoriserad MJÖLK, laktasenzym, vitamin D, vatten, vegetabilisk olja (raps)invertsockersirap, jäst, socker, salt, emulgeringsmedel: (E472e), druvsocker, maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel, vallmofrö, VETESTÄRKELSE, enzym (xylanas), enzym (amylas), vegtabiliskt vax). Scans källarrökt skinka;Skinka, salt, druvsocker, glukossirap, stabiliseringsmedel(E451), antioxidationsmedel(E301), konserveringsmedel. (E250). Goudaost arla; Pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym kalciumklorid. LÄTTA: Vatten, vegetabiliska oljor (raps, solros)kokosolja, modifierad stärkelse, salt(1, 5%)emulgeringsmedel(mono-och diglycerider av fettsyror, lecitin)beredning av bondböna, konserveringsmedel(kaliumsorbat) surhetsreglerande medel (mjölksyra), naturlig arom, vitaminer (A, D). Garnering: Krispsallad