DIPLOM BLÅBÄRSSYLT 26% (blåbär, socker, vatten, modifierad stärkelse (E1442), förtjockningsmedel (E440, E401), surhetsreglerande medel (E330), citrusfiber, naturlig arom, konserveringsmedel (E202)), VISPGRÄDDE 36% HÖGPASTÖRISERAD 23% (GRÄDDE, stabiliseringsmedel (karragenan)), KAVLINGSMARSIPAN LILA 17% (socker, MANDEL, glukossirap, sorbitol, vatten, vit sirap, stabiliseringsmedel (E418, invertas), konserveringsmedel (E202), färgämne (E120, E133), arom (bl. a. vanillin)), TÅRTBOTTEN 16 16% (VETEMJÖL, socker, ÄGG, stärkelse (VETE, ris), fuktighetsbevarande medel glycerol, modifierad stärkelse , bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E471, E475, E477, E481), invertsocker, salt, konserveringsmedel (E281, E202), SKUMMJÖLKSPULVER, naturlig arom), VANILJKRÄM KOKT UP 15% (vaniljkräm: (vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabiliskt fett(kokos), modifierad stärkelse, aromer(arom, naturlig arom), salt, konserveringsmedel(E202), färgämne(E160a)). ), MARSIPANROS VINRÖD HANDGJ 14G (Marsipanros: socker, MANDEL, glykos, fuktbevarande: sorbitol, inverterad sockersirap, konserveringsmedel: E202, färg: E120, E131), Florsocker (Socker, potatisstärkelse 2%)