- Tårtbotten
Ingredienser: VETEMJÖL, socker, ÄGG, stärkelse (VETE, ris), fuktighetsbevarande medel glycerol, modifierad stärkelse, bakpulver (E450, E500), invertsocker, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E474, E475, E477, E481), salt, konserveringsmedel (E281, E202), naturlig arom).
- Jordgubbsylt
Ingredienser: Socker (47 %), jordgubbar (35 %), glukossirap (8 %), vatten, förtjockningsmedel (E440, E401), surhetsreglerande medel (E330; E331), fläderbärsjuice, arom, konserveringsmedel (E202).
- Vaniljkräm
Ingredienser: Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabiliskt fett(kokos), modifierad stärkelse, aromer(arom, naturlig arom), salt, konserveringsmedel(E202), färgämne(E160a).
- Grädde
Ingredienser: Vispgrädde (GRÄDDE, stabiliseringsmedel (karragenan))
- Vit choklad
Ingredienser: Socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, VASSLEPULVER, LAKTOS, emulgeringsmedel: E322 (solroslecitin), naturlig vaniljsmak).
- Gelé
Ingredienser: Vatten, glukossirap, socker, förtjockningsmedel: pektin, naturlig arom, surhetsreglerande medel (E330, E509, E332 ii), karragenan, konserveringsmedel E202
- Chokladpinne
Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: E322 (solroslecitin), naturlig vaniljarom)
Eventuell text:
- Marsipan
Ingredienser: Socker, MANDEL(23, 0%), glukossirap, sorbitol, vatten, sirap, stabiliseringsmedel (E418 och invertas), konserveringsmedel (E202), färgämne (E161b, E133), arom (bl a vanillin).
- Choklad
Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: E322 (solroslecitin), naturlig vaniljarom)