- Gruyere reserve (Schweiz)
Ingredienser: Opastöriserad KOMJÖLK, ostlöpe, koksalt, kalciumklorid, E202, E251, E235.
- Vesterhavsost (Danmark)
Ingredienser: Pastöriserad ekologisk MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, vegetabiliskt ystenzym.
- Saint agur (Frankrike)
Ingredienser: Pastöriserad KOMJÖLK, löpe, salt 2, 0% (kraftigt saltad), blåmögelkultur (Penicillium Roqueforti).
- Brie de meaux (Frankrike)
Ingredienser: Opastöriserad KOMJÖLK, salt 1, 5% (kraftigt saltad), mjölksyrakultur, löpe, mögelkultur.
- Pain rich (Maxi bageriet)
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, jäst, salt, rapsolja, surdeg av vete, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel E472e, enzym.
- Bretonkex
Ingredienser: VETEMJÖL, vegetabilisk olja (rapsolja, kokosolja), VETEGRODDAR, FULLKORNSVETEMJÖL, socker, salt, vasslepulver, bakpulver (ammoniumkarbonat, natriumbikarbonat), hydrolys SOJA protein, naturliga aromer. Kan innehålla SESAMFRÖN.
- Fikonmarmelad (ICA Selection)
Ingredienser: Fikon*, socker, förtjockningsmedel (E440), citronjuice från koncentrat. *Ursprung EU/Marocko. Fruktmängden fikon är 60g per 100g marmelad. Totalmängd socker: 45g, varav tillsatt socker 36g per 100g marmelad.
- Melon
- Passionsfrukt
- Physalis