Morbier: Opastöriserad KOMJÖLK, salt, löpe, syrningskultur, färgämne: E153 (Vegetabiliskt kol). St Agur: pastöriserad MJÖLK, salt (2, 2% kraftigt saltad), mjölksyrakultur, penicillium roqueforti, löpe. Gruyere: opastöriserad KOMJÖLK, salt, syrningskultur, löpe. Brieost: pastöriserad KOMJÖLK, salt, (1, 8 %, kraftigt saltad), mjölksyra-kultur, ystenzym, mögelkultur. Roule Vitlök: Pastöriserad KOMJÖLK och GRÄDDE, Salt, Naturlig stärkelse, Vitlök (0, 7%), Örter (0, 4%), konserveringsmedel (E200), antioxidationsmedel (E330), Syrningskultur, Vitlöksarom, Rosmarinsextrakt. Chèvre pastöriserad GETMJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym. Fikonmarmelad: fikon, socker, förtjockningsmedel (E440), citronjuice från koncentrat. Vindruvor. Jordgubbar. Passionsfrukt. Physalis