Saffransdeg 10L Grund (Bagerivetemjöl Extra Silo (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel E300, mjölbehandlingsmedel (amylas, xylanas)), Vatten (Vatten), STRÖSOCKER 500 (socker ), SMÖR NORMALSALTAT (smör: (GRÄDDE (pastöriserad), salt)), RUSSIN MEDIUM (russin), Jäst, Vetesurdeg (Vatten (Vatten), Bagerivetemjöl Extra Silo (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel E300, mjölbehandlingsmedel (amylas, xylanas))), Saffransextrakt egen (STRÖSOCKER 500 (socker ), Vatten (Vatten), Konjak 38% (Konjak 38%), SAFFRANSSTRÅ NEGIN KLASS 1 (Saffran)), MJÖLKPULVER KOBIMILK (VASSLEPULVER, rismjöl, kokosolja, modifierad stärkelse E1414, SKUMMJÖLKSPULVER), ÄGG FLYTANDE BIB (98% pastöriserade helägg (ursprung Sverige), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, polyglycerolestrar av fettsyror), konserveringsmedel (kaliumsorbat), surhetsreglerande medel (citronsyra). ), FRYSPULVER FRIGIDUM (Bakhjälpmedel: (VETEMJÖL, processhjälpmedel, solrosolja, mjölbehandlingsmedel(E300), askorbinsyra, enzymer. )), BAGERISALT (bagerisalt: (salt(NaCl), min98%, klumpförebyggande medel E535/E500))) , Vaniljremons (DIPLOM MANDELMASSA E-NR FRI (mandelmassa: (socker, MANDEL (44%), vatten, glukossirap, rönnbärsextrakt)), SMÖR NORMALSALTAT (smör: (GRÄDDE (pastöriserad), salt)), VANILLINSOCKER (socker, potatisstärkelse, ethylvanillin), STRÖSOCKER 500 (socker )) , PÄRLSOCKER MIDI 2000 (socker) , MANDEL SKALAD HYVLAD 0, 6 MM (MANDEL) , ÄGG FLYTANDE BIB (98% pastöriserade helägg (ursprung Sverige), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, polyglycerolestrar av fettsyror), konserveringsmedel (kaliumsorbat), surhetsreglerande medel (citronsyra). )