Maki - California grundrecept (Sushiris 57% (Ris, Vatten, risvinäger (Socker, spritvinäger, risvinäger, vinäger, salt, melass)), Gurka, Avokado, Surimisticks 10% (vatten, surimi 30,6% (vitt fiskkött, socker, stabilisatorer: E420, E450iii, E45i), potatisstärkelse, socker, vetestärkelse, salt, rapsolja, aromämnen (innehåller kräftdjur, soja och arom förstärkare E635), äggvitepulver (frigående), aromämnen (innehåller kräftdjur och smakförstärkare E631), smakförstärkare (E635), färger: karmin (E120), paprikaextrakt (E160c)), Shichimi (Röd chilipeppar, apelsinskal, svart SESAM, vit SESAM, japansk peppar, ingefära.), Sesamfrömix (SESAMFRÖ svart, SESAMFRÖ vit), nori (torkad tång)) , Soja (SOJAsås (vatten, SOJAbönor, VETE, salt).) , inlagd ingefära (Ingefära (65%), vatten, salt, risvinäger, surhetsreglerande medel (E260, E330, E296), färgämne (E163), konserveringsmedel (E202).) , Wasabi (Vatten, wasabipulver 40% (Pepparrot ?69%?, senap, antioxidant E300, färg:?E102 – E133?.))