Skagenröra: (Rapsolja, vatten, ÄGGULA, SURIMI: (VITFISK (Nemipterus Virgatus)), RÄKOR 12% (Pandalus Borealis), tångkaviar 1, 9% (sjögräsextrakt av familjen Phaeophyceae), salt, ättika, vinäger, socker, dill, glukossirap, risvinäger, KRABBextrakt, KRABBsmakämne, aromer, stabiliseringsmedel (E412 E415), surhetsreglerande medel (E330), konserveringmedel (E202, E211), färgämne (E120, E160c, E160). ) , Bottnar: (VETEMJÖL, vatten, SIKTAT RÅGMJÖL, SURDEG AV VETE, rapsolja, sirap, VETEGLUTEN, salt, jäst) , Handskalade räkor (RÄKOR(Pandalus Borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (E330, E331), konserveringsmedel (E211, E202). ) , Majonnäs (rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, ättika, salt, stabiliseringsmedel (E415), citronkoncentrat, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerandemedel (E270), färgämne (E160a). ) , Tomater , gurka , ÄGG (ÄGG, vatten, salt, citronsyra. ) , Vindruva , Citron , bladpersilja
Allergener: FISK (från surimi och fisksås) SKALDJUR (räkor, krabbextrakt) ÄGG (i surimi, majonnäs och ägg Kallis) VETE (vetemjöl och vetegluten i botten) SENAPSFRÖ (i skagenröra)
Vi hanterar många allergener i vårt kök och det kan därför finnas spår av samtliga allergener.