
Plockfat ICA Maxi Enköping
- Salami sticks
- Prosciutto Crudo
- Salame Milano
- Ventricina Piccante
- Fuet
- Tapenade med crostini
- Oliver
- Vindruvor
Mer information
Grekisk Olivmix: gröna oliver med kärnor(kalamataoliver), vatten, ättika, salt, örter (oregano, kyndel) och surhetsreglerande medel (E270). Olivsorterna odlas i Grekland.
Tapenade: svarta oliver (60%), solrosolja, kapris, salt, soltorkade tomater, vitlök, ansjovis-pulver, vinäger, kyndel (bønneurt) och surhetsreglerande medel (E270).
Prosciutto Crudo: griskött, salt och konserveringsmedel (E252). Köttursprunget är Italien.
Salame Ventricina: fläskkött, chilipuré (3, 6%), salt, kryddor, naturliga aromer, dextros, antioxidanter (E300, E301) och konserveringsmedel (E252, E250). Till 100 g färdig produkt har 140 g kött använts.
Spansk Fuet: Består av griskött, salt, laktos (mjölkpulver), aromer, svartpeppar, druvasocker, antioxidanter (E301), konserveringsmedel (E250, E252) och mjölksyrakultur. Fött, uppfött och slaktat i Spanien. Till 100 g färdig produkt har 159 g köttråvara använts.
Salame Milano: griskött, salt, socker, druvasocker, kryddor och örtkryddor, antioxidanter (E301) och konserveringsmedel (E252, E250). Till 100 g färdig produkt har använts 145 g köttråvara. Ej ätbart korvskinn.
Classic Salami Stick: griskött, grisfett, geleringsmedel (E401), salt, socker, glukos, peppar, vitlök, aromer, antioxidanter (E316), stabiliseringsmedel (E509), startkultur, färgämne (E120) och konserveringsmedel (E250). Till 100 g färdigvara har använts 156 g griskött.
Crostini Naturella: vetemjöl, durumvetemjöl, olivolja (15%), havssalt, jäst, maltextrakt (från korn) och socker.
Dekoration: Röda druvor, timjan,
Vi kan anpassa menyerna efter glutenallergi & laktosintolerans.
Vi hanterar många allergener i vårt kök och det kan därför finnas spår av samtliga allergener.
Vid allergier kontakta köket på; 0171 41 56 42
Hämtas i vår delikatessdisk.
OBS! Har du även beställningar med bröd eller tårtor så hämtas dessa i bageriet.