
TropicalICA Maxi Borås
Beskrivning
Mandelbotten, mjölkchokladtryffel, passionsmousse, passionsspegel.
Dekorerad med frukt och bär efter säsong, chokladkant och chokladsigill.
Vid eventuella frukt och bär allergier, ange detta i meddelandet
Vid frågor & funderingar kontakta vårt Bageri 033 - 21 18 26
Mer information
Botten: MANDELMASSA (socker, MANDEL (44%), vatten, glukossirap, konserveringsmedel (E202), margarin: palmolja, rapsolja, vatten, palmkärnolja, kokosfett, salt, emulgeringsmedel (E471), arom, antioxidationsmedel (E330), färgämne (E160a), vitaminer, ÄGG, MANDEL, Mousse: VISPGRÄDDE 36%: pastöriserad GRÄDDE, stabiliseringsmedel karragenan, moussepulver: socker, laktos, dextros, gelatin (animaliskt (nötkreatur)), förtjockningsmedel (E410), fruktkärnmjöl, passionspuré: socker, passionsfruktsaft (30%), ananaskoncentrat, antioxidationsmedel (E330), vegetabiliskt koncentrat (morot, rädisa, äpple, svart vinbär), naturliga aromer, stabiliseringsmedel (E440), askorbinsyra, MJÖLKchokladtryffel: VISPGRÄDDE, choklad 60%: kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), vaniljextrakt. Passionspegel: spraygéle: vatten, socker, glykossirap, surhetsreglerande medel: citronsyra (E330), natriumcitrat (E331), kaliumcitrat (E332), kaliumfosfat (E341), kalsiumfosfat (E341), difosfat (E450), geleringsmedel karragenan och pektiner, förtjockningsmedel: fruktkärnmjöl, konserveringsmedel: kaliumsorbat, aromer, passionsfrukt. Dekoren består av: frukt & bär efter säsong, Choklad: Socker, vegetabilisk olja (palmkärna) och vegetabiliskt fett (palm, shea), fettreducerat kakaopulver 15 %, emulgeringsmedel solroslecitin, vanillin, Chokladsigill: Socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (E322 (SOJA), solros), naturlig vaniljarom, färgämne (E172), vegetabiliskt fett (palm, shea), Har varit fryst