
Byggarmacka ICA Maxi Ängelholm
En matigare smörgås med pannbiff av nötkött.
Laktosfri
Mer information
Pannbiff 30, 8% upptinad (Nötkött 63%, lök, potatis, potatisstärkelse, potatisflingor, salt, glukossirap, potatisfiber , socker, kryddor (svartpeppar, vitpeppar, timjan, ingefära)(Produkten är fri från gluten, laktor, soja, ägg, mjölkprotein. Stekta i rapsolja, Ursprung nötkött, potatis: Sverige), Potato burger bun bröd 26, 9% (VETEMJÖL*, vatten*, potatisflingor (7, 3%, EU), invertsocker*, rapsolja*, jäst, VETEGLUTEN, salt, potatisstärkelse (0, 5%), VETESKÅLLNING*, vegetabiliskt protein (ärta), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E481), arom, glukossirap, rismjöl, torkad surdeg av VETE, maltmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av sesamfrö. *råvaran har svenskt ursprung. ) Gurkmajonnäs19, 2% ( Majonnäs 50%(Svensk pressad rapsolja, vatten, ÄGG*, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, kryddor), socker, salt, ättika, stabiliser. medel (E415, E412), surhetsregler. medel (E330), konserveringsmedel (E202, E211). *= Från frigående höns inomhus. Ursprung rapsolja: Sverige; ägg: EU), Bostongurka 50% (Gurka (75%), socker, lök (4, 6%), paprika (3%), modifierad stärkelse, syra (ättiksyra), salt , konserveringsmedel (kaliumsorbat) SENAPsfrö, stabiliseringsmedel (kalciumklorid), kryddextrakt (cayennepeppar), kryddor, färgämne (E141, riboflavin), kan innehålla spår av GLUTEN)), Hamburgerost 9, 6%( Ost 46% (pastöriserad MJÖLK*, salt, syrningskultur, mjölkkoagulerande enzym (mikrobiellt), vatten, SKUMMJÖLKSPULVER, cheddarost 6% (pastöriserad MJÖLK*, salt, syrningskultur, mjölkkoagulerande enzym (mikrobiellt), SMÖR, smältsalter (E452, E339), salt, Färgämne (E160c), surhetsreglerande medel (E330) . *Ursprung EU), Sallad 7, 7%, Tomat 5, 8%. (VERSALER anger allergen ingrediens). Kylvara förvaras högst +8 grader C