Anslag(KÅKÅ) Socker, ÄGG, VETEMJÖL, VETESTÄRKELSE, fuktighetsbevarande medel glycerol, modifierad potatisstärkelse, SKUMMJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (E471, E475), bakpulver (E450, E500), konserveringsmedel (E281, E202), salt, förtjockningsmedel E415, färgämne 160a, arom (vanillin). VANILJKRÄM, (KÅKÅ)(Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, salt, vaniljarom, färgämne E160a och E101)VISPGRÄDDE, högpastöriserad, Hallonsylt(KÅKÅ)(Socker, hallon (45%), vatten, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerande medel E331, E330, E333, konserveringsmedel E202, arom. , 100 g sylt innehåller 45 g hallon. Total mängd socker 53 g per 100 g Jordgubbar(. beroende på säsong)15%, kan innehålla spår av nötter. blåbär/jordgubbar/hallon.