Varmrökt lax Ingredienser:
· Kallrökt lax ngredienser: LAX, salt, socker, peppar.
· Gravad lax Ingredienser:
· Gravlaxsås (Eriks) Ingredienser: rapsolja, vatten, socker, SENAPSFRÖ, ättika, dill, salt, vinäger, konserveringsmedel (kaliumsorbat, KALIUMSULFIT).
· Romsås (Eriks) Ingredienser: Rapsolja, vatten, RÖD STENBITSROM (FISK), salt, färgämnen (E120, safflowerextrakt)], CRÈME FRAICHE, lök, ÄGGULA, citronjuice, socker, salt, ättika, chili, modifierad majsstärkelse, syra (ättiksyra), dill, konserveringsmedel (E202, E211), SENAPSFRÖ, stabiliseringsmedel (E415), kryddor (bl a cayennepeppar, paprika, kanel, koriander)
· Räkor (frysta lösvikt)Ingredienser: RÄKOR, salt
· Skagenröra (Ica) Ingredienser: Majonnäs (rapsolja, vatten, socker, ättika, (SENAPSFRÖ, socker, ättika, peppar) ÄGGULA, salt, surhetsreglerande medel(E330y, E296), stabiliseringsmedel(E415)), RÄKOR (Pandalus borealis) OREGONRÄKA(Pandalus jordani), surimi(FISK, VETESTÄRKELSE, socker, salt, rapsolja, ÄGGVITA, färgämne(E120, E160c)), tängkaviar, (havstång, kryddor, färgämne(E120), dill, citron, konserveringsmedel(E202, E201).
BLÖTDJUR
· Färska frukter Ingredienser: Kiwi, passion, melon, ananas, druvor, tomat, citron, dill och jordgubbar