Brie du Grand Pére:  Pastöriserad MJÖLK,  salt,  syrningskultur,  vegetabiliskt ystenzym,  Penicillium candidum
St Agur:  Pastöriserad KOMJÖLK, Löpe salt 2, 0%, (kraftigt saltad) blåmögelkultur(Penicillium Roqueforti.  
Gruyere:  Opastöriserad KOMJÖLK,  syrningskultur,  löpe,  salt
Marmelad fikon & höstäpple:  Vatten,  socker,  äpple (22 %),  torkade fikon (18, 5 %),  förtjockningsmedel (E440),  citronjuice,  syra (E330),  konserveringsmedel (E202,  E211).  Sockermängd:  33g / 100g. Fruktmängd:  40, 5g / 100g
Kex:  VETEMJÖL,  vegetabilisk olja* 21 % (varav olivolja 15 %),  socker,  bakpulver/hævemiddel (hjorthornssalt E503,  natriumbikarbonat),  havssalt 1, 6 %,  maltextrakt (KORN/BYG),  salt,  aromer (bl a oliv)
Garneras med säsongens frukt och grönt.