Brie du Grand Pére: Pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabiliskt ystenzym, Penicillium candidum
St Agur: Pastöriserad KOMJÖLK, Löpe salt 2, 0%, (kraftigt saltad) blåmögelkultur(Penicillium Roqueforti.
Gruyere: Opastöriserad KOMJÖLK, syrningskultur, löpe, salt
Marmelad fikon & höstäpple: Vatten, socker, äpple (22 %), torkade fikon (18, 5 %), förtjockningsmedel (E440), citronjuice, syra (E330), konserveringsmedel (E202, E211). Sockermängd: 33g / 100g. Fruktmängd: 40, 5g / 100g
Kex: VETEMJÖL, vegetabilisk olja* 21 % (varav olivolja 15 %), socker, bakpulver/hævemiddel (hjorthornssalt E503, natriumbikarbonat), havssalt 1, 6 %, maltextrakt (KORN/BYG), salt, aromer (bl a oliv)
Garneras med säsongens frukt och grönt.