Pajdeg (VETEmjöl, vatten, margarin [palmolja, sheaolja, kokosfett, salt, emulgeringsmedel E471, smörarom, antioxidationsmedel citronsyra], salt), 34% kantarell, MJÖLK, 12% VästerbottensOST® (MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, ostlöpe, konserveringsmedel E202 och E251), heläggsmassa (ÄGG, vatten, konserveringsmedel E202, surhetsreglerande medel citronsyra), margarinost (rapsolja, palmolja, mozzarellaOST, MJÖLK, modifierad majsstärkelse, potatisstärkelse, MJÖLKprotein, salt, emulgeringsmedel E339 och E341, mjölksyrakultur, ostlöpe, färgämne betakaroten). Till 100 g har använts 34 g kantarell och 12 g Västerbottensost®. Crème fraiche (högpastöriserad grädde*, syrningskultur). *Ursprung Sverige/Tyskland. Vid brist på svensk grädde används grädde från Tyskland. Saltad rom av STENBIT* (Cyclopterus lumpus) 87%, vatten, rapsolja, färgämne (E160a, E101, E120), sherry, konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E415), lökpulver, surhetsreglerande medel (E330). *Fångad med nät/garn i Nordostatlanten, fångstzon 27. Citron, dill.