Rostbiff: Nötkött 94%, kryddor (svartpeppar, grönpeppar, paprika, koriander, muskot, kummin, lök), salt, kryddextrakt (aprikos, fänkål), antioxidationsmedel (E301), stabiliseringsmedel (E450). Fött och uppslaktat i SVERIGE. Skinka av gris* 95% (helmuskel), salt, stabiliseringsmedel (E451), potatisstärkelse, druvsocker, potatisfiber, socker, antioxidationsmedel (E316), kryddextrakt (cayennepeppar), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Kotlett av gris* 95%, salt, stabiliseringsmedel (E451), potatisstärkelse, druvsocker, potatisfiber, socker, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250), kryddor (paprikabitar, koriander, svartpeppar, vitpeppar och chili). *Född, uppfödd, slaktad i Sverige. Kalkonkött (87%), vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), svartpeppar, vitpeppar, paprika, ingefära, kryddpeppar, konserveringsmedel (E250). Brie: Pastöriserad komjölk, salt, mjölksyrakultur , Penicillium Candidum. Kvibille ädelost: Pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid, Penicillium roqueforti, konserveringsmedel E235. Fröknäcke: Majsmjöl, pumpakärnor, solroskärnor, linfrö, vatten och rapsolja.