Smörgåstårtartbotten: VETEMJÖL, vatten, SIKTAT RÅGMJÖL, SURDEG AV VETE, rapsolja, sirap, VEGEGLUTEN, salt, jäst( VERSALER anger allergen ingrediens) MAJONNÄS 80%: Rapsolja, AGGULA, socker, vinättika, ättiksprit, salt, konserveringsmedel(kaliumsorbat), förtjockningsmedel (Guarkärnmjöl xantangum), färgämne (Betakaroten)och kryddor Kokta Skalade ägg i lake: ÄGG, vatten, salt, citronsyra. CREAM CHEESE NATURELL: Pastöriserad mjölk och grädde, salt, mjölksyrakultur, mjölkkoagulerande ystenzym (mikrobiellt). Crème fraiche (högpastöriserad GRÄDDE*, stabiliseringsmedel (modifierad majsstärkelse, E412), syrningskultur). *Ursprung Sverige/Tyskland. Vid brist på svensk grädde används grädde från Tyskland. Saltad rom av STENBIT* (Cyclopterus lumpus) 87%, vatten, rapsolja, färgämne (E160a, E101, E120), sherry, konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E415), lökpulver, surhetsreglerande medel (E330). *Fångad med nät/garn i Nordostatlanten, fångstzon 27. GRÄDDFIL: Högpastöriserad grädde*, syrningskultur. Lax (salmo salar), salt *Ursprung Sverige. Kokta RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat). GRAVAD LAX: LAXFILÉ* 94% (Salmo salar), salt, socker, dill, vitpeppar. *Odlad i Norge. PEPPARROT: (69 %), rapsolja, vatten, salt, konserveringsmedel (E223 (SULFIT)), förtjockningsmedel (E401), surhetsreglerande medel (E330). Grovmalen svartpeppar, dill, gräslök, kruksallad, tomat, citron, gurka