Lax & Creamcheese:
Bagel (51%): VETEMJÖL, malt av KORN, vatten, socker, salt, torkad surdeg av VETE, vinäger, jäst, SOJABÖNSOLJA, solrosolja, mjölbehandlingsmedel E 300, majsmjöl, SESAMFRÖ. Kan innehålla spår av ägg, mjölk, laktos. Cream cheese: GRÄDDE*, SKUMMJÖLK*, salt, citrusfiber, mjölksyrakultur*Ursprung EU. Lax: LAX* (Salmo salar), salt. *Odlad i Norge. Kruksallat.
Kalkon & Creamcheese:
Bagel (59%): VETEMJÖL, malt av KORN, vatten, socker, salt, torkad surdeg av VETE, vinäger, jäst, SOJABÖNSOLJA, solrosolja, mjölbehandlingsmedel E 300, majsmjöl, SESAMFRÖ. Kan innehålla spår av ägg, mjölk, laktos. Cream cheese (28%): GRÄDDE*, SKUMMJÖLK*, salt, citrusfiber, mjölksyrakultur*Ursprung EU. Kalkon (12%): Kalkonbröst* 79%, vatten, koksalt, antioxidationsmedel (E331, E301), socker, stabiliseringsmedel (E450), konserveringsmedel (E250). *Uppfött och slaktat i Sverige. Kruksallat.