Rödbetssallad (52%): Inlagda rödbetor 57%, majonnäs (rapsolja, vatten, socker, ÄGGULA, modifierad potatisstärkelse, ättika, salt, konserveringsmedel (E211, E202)), lök, rödbetsjuice. Rågkaka: VETEmjöl, vatten, siktat RÅGmjöl (22%), sirap, socker, fermenterat VETEmjöl, VETEGLUTEN, rapsolja, salt, HAVREfiber, jäst, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), maltmjöl (KORN). : Köttbullar (19%): Köttbullar: Gris*- & nötkött* 73%, vatten, potatismjöl, fett från nötkött*, potatis, potatisflingor, druvsocker, joderat salt, potatisfiber, lök, pepparextrakt, svartpeppar. Friterade i animaliskt fett. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Bregott: SMÖR (pastöriserad GRÄDDE, mjölksyrakultur), rapsolja, vatten, salt, vitamin A och D. Kruksallat. Gurka. Persilja. Babyplommontomat.