Baguette (VETEMJÖL, vatten, salt, VETEGLUTEN, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN), Skagenröra (KOKTA HANDSKALADE RÄKOR (Pandalus Borealis), Vatten, salt, surhetsreglerande medel, citronsyra (E330, E300), konserveringsmedel (E202, E211), druvsocker))), Majonnäs (rapsolja, vatten, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, socker , ättika, salt, kryddor) Laktosfri Creme fraiche (pastöriserad GRÄDDE, laktasenzym, syrningskultur), Stenbitsrom (STENBITSROM (Cyclopterus lumpus) (90%), vatten, rapsolja, färgämne (E160a, E120), sherry, konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E415), surhetsreglernade medel (E330)))), dill, svartpeppar. ) FORELLROM, krasse & ligger på ruccola.
Glutenfri: Istället för baguette är det glutenfritt bröd (Majsstärkelse, vatten, surdeg 16%(rismjöl, vatten, ), risstärkelse, vegetabiliskfiber (psyllium), rissirap, solrosolja, SOHAPROTEIN, förtjockningsmedel: hydroxypropylmeth; hirsmjöl1, 9%, quinoamjöl1, 3%, jäst 1%, honung, joderat salt (salt, kaliumjodid)Kan innehålla spår av LUPIN & SENAP), resten se ovan