Baguette (VETEMJÖL, vatten, salt, VETEGLUTEN, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN), LAX (LAX(salmo salar), wasabimajonnäs (Majonäs (rapsolja, vatten, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, socker , ättika, salt kryddor) Wasabipaste (pepparot (37%), fuktighetsbevarande medel (E420) vegetabilisk olja(majsolja), vatten, salt, wasabipulver (2, 3%) modifierad stärkelse, SENAPSEXTRAKT, citronsyra(E330), gurkmeja, emulgeringsmedel (E415) färgämne(E133))) FORELLROM, krasse & ligger på ruccolabädd.
Glutenfri: Istället för baguette är det glutenfritt bröd (Majsstärkelse, vatten, surdeg 16%(rismjöl, vatten, ), risstärkelse, vegetabiliskfiber (psyllium), rissirap, solrosolja, SOHAPROTEIN, förtjockningsmedel: hydroxypropylmeth; hirsmjöl1, 9%, quinoamjöl1, 3%, jäst 1%, honung, joderat salt (salt, kaliumjodid)Kan innehålla spår av LUPIN & SENAP), resten se ovan