Anslagsbotten: VETEMJÖL, socker, ÄGG, VETESSTÄRKELSE, fuktighetsbevarande medel E422, modifierad stärkelse, bakpulverE450, E500, emulgeringsmedel E471, E475, invertsocker, SKUMMJÖLKSPULVER, konserveringsmedel E281, E202, salt, färgämne E160a, arom, stabiliseringsmedel E415. Hallonsylt: Socker, hallon (35%), vatten, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerademedel (E330, E331, E333), konserveringsmedel E202 och arom. Vaniljkräm: Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, färgämne E160a, E101. Mörkchokladmousse: Socker, fettreducerat kakaopulver, gelatin, salt, aromChokladkvadrater: socker, fullhärdat veg. fett(palmkärnsolja), fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel(E322, solros, E492)Oblat: Kakaomassa, socker, kakaosmör, vegetabiliskt fett med naturlig vaniljarom(palmkärna) E171. Chokladcrisp: socker, kakaosmör, rismjöl, maltodextrin, kakaomassa, HELMJÖLKSPULVER, MALTMJÖL(VETE), emulgeringsmedel: (solroslecitin E322), SMÖR, salt, förtjockningsmedel: (E414), naturlig vanilj, ytbehandlingsmedel: R904. Färska hallon. Kan finnas spår av NÖTTER