Kebabrullebröd: VETEMJÖL (66%)*, vatten, rapsolja, stabiliseringsmedel (E422, E412), VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E471), surhetsreglerande medel (E296), glukos, salt, bakpulver (E500), konserveringsmedel (E282, E202), mjölbehandlingsmedel (E920). * Ursprung: EU. . Skagenröra: Majonnäs: Rapsolja, vatten, ÄGGULA, salt, ättika, vinäger, kryddmix (glukos, glukossirap, jästextrakt, salt, kryddor), konserveringsmedel (E202), stabiliseringsmedel (E412, E415), citronjuice från koncentrat, surhetsreglerande medel (E330). Handskalade räkor påse: RÄKOR (Pandalus Borealis), vatten, salt, surhetsregelerande medel (E330, E331), konserveringsmedel (E211, E202), socker. Fångstområde: Nordvästatlanten & Nordostatlanten. (Barents hav m. fl. ). Stenbitsrom: Saltad STENBITSROM (88%), vatten, förtjockningsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202), syra (E330), safflorextrakt, lökextrakt, färgämne (E120). Fångstområde: Stenbitsrom (Cyclopterus lumpus) – Nordväst- och Nordostatlanten. Dill fryst: Hackad dill. Odlad i EU. Vitpeppar Malen: Vitpeppar. [Varav Handskalade räkor påse 54. 35%. ]. Kokta Skalade Ägg: Kokta skalade ÄGG. Gurka Svensk: Gurka. Provence sallad: Provence (frisésallat, rosésallat, mache). [Varav Skagenröra 50. 00%.