Kyckling skivor: Kycklingbröstfilé, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), druvsocker, surhetsreglerande medel (E262), antioxidationsmedel (E301), arom. Till 100g färdig kyckling har använts 110g kyckling. Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige. Kebabrullebröd: VETEMJÖL (66%)*, vatten, rapsolja, stabiliseringsmedel (E422, E412), VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E471), surhetsreglerande medel (E296), glukos, salt, bakpulver (E500), konserveringsmedel (E282, E202), mjölbehandlingsmedel (E920). * Ursprung: EU. . Majonnäs: Rapsolja, vatten, ÄGGULA, salt, ättika, vinäger, kryddmix (glukos, glukossirap, jästextrakt, salt, kryddor), konserveringsmedel (E202), stabiliseringsmedel (E412, E415), citronjuice från koncentrat, surhetsreglerande medel (E330). Hårt stekt bacon: . Hårt stekt bacon i skivor. Torkat och rökt. Ingredienser: Sidfläsk*, salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel (E326), konserveringsmedel (E250, E261), antioxidationsmedel (E301). *Till 100 g stekt bacon har använts 269 g sidfläsk. Ätfärdigt. . . Parmigiano Reggiano: Opastöriserad KOMJÖLK, salt, löpe. . Sardellcréme: SARDELLER 88% (ANSJOVIS, salt), olivolja, salt, kryddnejlika. Picklad rödlök: Rödlök 48%, vatten, socker, salt, surhetsreglerande medel (E260). Vitvinsvinäger: INGREDIENSER: Vin, vatten, antioxidationsmedel (SVAVELDIOXID). Syrahalt 6%. Vitlök skalad: Vitlök. Salt m. jod: Salt (NaCl) min 99, 9%, Jod (KI) 5mg/100g, Klumpförebyggande medel E535/536. Svartpeppar: Svartpeppar. Krispsallat: Krispsallat.