Rödbetssallad 42, 2%: Rödbetor (56%), vatten, rapsolja, socker, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, ättiksprit, salt, vinäger, chili, konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E412, E415, E1442). Köttbullar 27, 8%: Nöt-och griskött 70%, potatis, vatten, potatisstärkelse, potatisflingor, jodsalt, potatisfibrer, druvsocker, lök, pepparextrakt, svartpeppar, friterade i animaliskt fett. Vetekaka 15, 6%: VETEmjöl, vatten, sirap, rapsolja, fermenterat VETEmjöl, jäst, VETEGLUTEN, salt, HAVREfiber, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono-och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver(hjorthornssalt), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel(askorbinsyra), Mjölkfri. Lätta: vatten, 39% vegetabiliska oljor ( palm, raps (17%)), KÄRNMJÖLK(5%), salt(1, 5%), modifierad majsstärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin) konserveringsmedel (kaliumsorbat), syra (mjölksyra) naturlig arom, vitamin ( A och D ). Rostad lök: lök 75%, palmolja, VETEmjöl, salt. Salladsblad, tomat, Gurka. Vikt: 237g.
Glutenfri frukostkaka 15, 6%: Vatten, rismjöl, risstärkelse, tapiokastärkelse, rapsolja, socker, jäst, surdeg (majs), stabiliseringsmedel (E464), psyllium, rapsfett, salt.