Landgångsbröd(mjöl(VETE, siktad råg), vatten, sirap, jäst, rapsolja, salt, surdeg av VETE, VETEgluten, malt av KORN), Tårtsmet((MAJONNÄS 49% (Rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, modifierad stärkelse, ättika, salt, kryddor, färgämne (betakaroten), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerandemedel, (mjölksyra), konserveringsmedel, (kaliumsorbat, natriumbensoat)), Bostongurka(Gurka, socker, ättika, lök, paprika, salt, modifierad stärkelse, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel (kaliumsorbat), stabiliseringsmedel (kalciumklorid), kryddextrakt (cayennepeppar) kryddor och färgämne (E 141 och riboflavin)), Senap(Vatten, SENAPSFRÖN, ättiksprit, socker, salt, kryddor), Krossad ananas(Ananas (Thailand), ananasjuice, surhetsreglerande medel (citronsyra)), Kokt skinka(Skinka av gris* 81% (skinkbitar 72%, mald skinka 9%), vatten, salt, potatisstärkelse, druvsocker, potatisfiber, socker, stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). * Fött, uppfött och slaktat i Danmark/Sverige. ), Rökt skinka(Skinka av gris*, 81% (skinkbitar72%, mald skinka 9%), vatten, salt, potatisstärkelse, druvsocker, potatisfiber, socker, stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Danmark/Sverige. ), Källarrökt skinka(Skinka 95% (helmuskel), salt, druvsocker, glukossirap, stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. ), Mimosasallad (Fruktcoktail(persika, päron, ananas, vindruvor, körsbär (färgämne (erytrosin)), vatten, socker, glukos, surhetsreglerandemedel(citronsyra)frukten är maskinellt urkärnad, någon kärna eller del av kärna kan finnas kvar)), Vispgrädde(pastöriserad GRÄDDE), MAJONNÄS 49% (Rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, modifierad stärkelse, ättika, salt, kryddor, färgämne (betakaroten), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerandemedel, (mjölksyra), konserveringsmedel, (kaliumsorbat, natriumbensoat)), Ost(Pastöriserad MJÖLK*, salt, mjölksyrakultur, mjölkkoagulerande enzym (mikrobiellt). *Ursprung ), tomat, gurka, citron, jordgubbar, passionsfrukt, crispsallad, ärtskott.