Glutenfri Tårtbotten 3-Delad (Socker, pastöriserade HELÄGG, VETESTÄRKELSE (glutenfri), vatten, modifierad stärkelse, glukossirap, risstärkelse, ÄGGVITEPULVER, bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E 475, E 471), stabiliseringsmedel (E 466), konserveringsmedel (E 202), färgämne (E 160a), surhetsreglerande medel (E 330) , Vaniljkräm (Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne E160a, E101) , Vispgrädde 40% (Högpastöriserad vispgrädde. : Sverige) , Hallonsylt Extra (Socker, hallon (45%), vatten, förtjockningsmedel E 440, surhetsreglerande medel E 330, E 331, E 333, konserveringsmedel E 202, arom (hallon) , Florsocker PS (HS) (socker, potatisstärkelse) , Gjutgelé (Socker, vatten, glukos-fruktossirap, förtjockningsmedel E440, konserveringsmedel E202, surhetsreglerande medel E330)
Vi hanterar allergener i vårt bageri. Vi kan inte garantera att produkterna är fria från spår av.
Hör av er till bageriet vid frågor angående allergener eller vid specialbeställningar.
Ni kan nå oss på telefonnummer 0157-14067