Pajdeg (VETEmjöl, vatten, margarin [palmolja, sheaolja, kokosfett, salt, emulgeringsmedel E471, smörarom, antioxidationsmedel citronsyra], salt), MJÖLK, 25% VästerbottensOST® (MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, ostlöpe, konserveringsmedel E202 och E251), heläggsmassa (ÄGG, vatten, konserveringsmedel E202, surhetsreglerande medel citronsyra), margarinost (rapsolja, palmolja, mozzarellaOST, MJÖLK, modifierad majsstärkelse, potatisstärkelse, MJÖLKprotein, salt, emulgeringsmedel E339 och E341, mjölksyrakultur, ostlöpe, färgämne betakaroten). Smetana: Pastöriserad grädde*, laktasenzym, syrningskultur, saltad rom från sill* (clupea harengus) 91%, vatten, carthamuskoncentrat, socker, konserveringsmedel (E211), E202), surhetsreglerandemedel (E330), lök, förtjockningsmedel (E415), färgämne (E120) *Ursprung: Finland. rödlök och dill. Till 100 g har använts 25 g Västerbottensost®. Saltad rom av STENBIT* (Cyclopterus lumpus) 87%, vatten, rapsolja, färgämne (E160a, E101, E120), sherry, konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E415), lökpulver, surhetsreglerande medel (E330). *Fångad med nät/garn i Nordostatlanten, fångstzon 27. Rödlök, dill. Pastöriserad grädde*, laktasenzym, syrningskultur. *Ursprung: Finland.