Fylld med färskost med gräslök, mascarpone ost, tapenade med gröna oliver, färskost med kantareller. Garnerad med salladsblad, ruccola, kokt ägg, tomater, mozzarella, gurka, persilja.
![Vegetarisk smörgåstårta](https://assets.icanet.se/images/f_auto,q_90/$coordinate_1,x_896,y_0,w_2256,h_2252,c_crop/c_limit,w_1000,e_sharpen:100/v1713779538/pronto/1003606/icacatering/pka7vxzxiaoakbqxojv9/vegetarisk-smorgastrta.webp)
Vegetarisk smörgåstårtaICA Kvantum Flen
Beskrivning
Mer information
Smörgåstårtsbröd Ingredienser : VETEMJÖL, vatten, OBLANDAD RÅGSIKT, veg. fett (veg. fett, vatten, emg. medel E471, salt, arom, antioxidationsmedel citronsyra, färgämne betakaroten. ), jäst, mörkbrun sirap, socker, VETEGLUTEN, salt, sockerbetfiber. Färskost gräslök -GRÄDDE, SKUMMJÖLKSPULVER, salt, modifierad stärkelse, kryddor (lök, gräslök 0, 2%, peppar), stabiliseringsmedel (karragenan, fruktkärnmjöl), syra (mjölksyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat), syrningskultur (MJÖLK), laktasenzym. Mascarpone- Pastöriserad GRÄDDE*, pastöriserad MJÖLK*, surhetsreglerande medel (E270). *Ursprung Italien. Tapenade Gröna- oliver 87%, olivolja, salt, oregano, vinäger/eddik, surhetsreglerande medel (E330). Färskost med kantareller -GRÄDDE, SKUMMJÖLKSPULVER, salt, arom (SELLERI), kantareller 0, 5%, stabiliseringsmedel (karragenan, fruktkärnmjöl), syra (mjölksyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat), färgämne (betakaroten), syrningskultur (MJÖLK), laktasenzym. Garnering Salladsblad Ruccola Kokt ägg, Vatten, salt/syra(citronsyra), Körsbärstomat Mini mozzarella- Pastöriserad MJÖLK*, salt, mjölkkoagulerande enzym (mikrobiellt), mjölksyrakultur. *Ursprung: Italien. Gurka Persilija
Vi hanterar allergener i kallskänken. Vi kan inte garantera att produkterna är fria från spår av.
Hör av er till kallskänken vid frågor angående allergener eller vid specialbeställningar.
Ni kan nå oss på telefonnummer 0157-14068