Vi erbjuder bageriets egna dessertpajer i olika smaker. Testa gärna den egengjorda vaniljsåsen.
Pajerna innehåller mycket låg glutenhalt.
Ingredienser Blåbärspaj:
Blåbär, SMÖR, socker, HAVREGRYN, sirap, bakpulver ( natriumpyrofosfat, natriumvätekarbonat), modifierad majsstärkelse, salt, potatisstärkelse, stärkelse, arom (vanillin) Lailas Glutenfria Mjölmix: Vetestärkelse (max 20 ppm gluten), psylliumfröskal, potatisfiber, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl).
Kan innehålla spår av följande allergener: Ägg, nötter, soja, gluten.
Ingredienser Äppelpaj:
Äpple (46,5%),SMÖR, socker, HAVREGRYN, sirap, bakpulver ( natriumpyrofosfat, natriumvätekarbonat), salt, potatisstärkelse, stärkelse, arom (vanillin) Lailas Glutenfria mjölmix: Vetestärkelse (max 20 ppm gluten), psylliumfröskal, potatisfiber, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl).
Kan innehålla spår av följande allergener: Ägg, nötter, soja, gluten.
Vaniljsås:
MJÖLK, vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos), modifierad stärkelse: E1442, konserveringsmedel: E202, salt, vaniljarom, vaniljstång, färgämne: (E160a, E101).