En klassiker! Sockerkaksbotten, hallonsylt, kokt vaniljkräm och grädde. Täcks med marsipan i valfri färg och garneras med marsipanros och blad, pudras med florsocker.
Socker, MANDEL, vatten, GRÄDDE, ÄGG, VETEMJÖL, glukossirap, invertsockersirap, VETESTÄRKELSE, KÄRNMJÖLKSPULVER, hallon, vegetabiliskt fett (kokos, palmkärna, palm, sheakärna), glukos, salt, arom, konserveringsmedel E202, modifierad stärkelse E1442, bakpulver E450, bakpulver E500, emulgeringsmedel E472b, emulgeringsmedel E477, SKUMMJÖLKSPULVER, vasslepulver (från MJÖLK), hallonextrakt, sorbitol, färgämne E120, konserveringsmedel E211, förtjockningsmedel E401, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerande medel E330, surhetsreglerande medel E331, surhetsreglerandemedel E333, färgämne E101, färgämne E160 a, potatisstärkelse, enzym, färgämne (E100,E141), invertas.
Följande allergener hanteras i bageriet: SPANNMÅL, ÄGG, JORDNÖTTER, SOJABÖNOR, MJÖLK, SESAMFRÖN, VALLMOFRÖN, SOLROSFRÖN, SVAVELDIOXID, PUMPAFRÖ OCH NÖTTER.