Vitlöks- och parmesanmajonnäs

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vitlöks- och parmesanmajonnäs

Denna vitlöks- och parmesanmajonnäs gör du själv helt från grunden, en underbar majonnäs att servera till mat eller tilltugg. Vitlök, parmesanost och crème fraiche är några av ingredienserna i detta krämiga recept.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Vitlöks- och parmesanmajonnäs

Ingredienser

1,5 dl
1 äggula
1 skalad och finriven vitlöksklyfta
1 msk vitvinsvinäger
2 msk finriven parmesan
1 dl neutral olja, t ex solrosolja
2 msk crème fraiche
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Den här Aiolin/majonäsen är heeelt sanslöst god

    Tommy

Testa liknande recept

  • Tryffelmajonnäs
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillmajonnäs
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citronmajonnäs
    Betyg 3.3 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Majonnäs
    Betyg 3.9 av 5.117 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ramslöksmajonnäs
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad