Rödkål med timjanvinägrett

Betyg 4 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rödkål med timjanvinägrett

Tjusig finstrimlad rödkål, fetaost och rostade solrosfrön i en enkel vinägrett av olivolja och balsamvinäger. En fräsch rödkålssallad som passar till skinka, köttbullar, revbensspjäll eller andra kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Rödkål med timjanvinägrett

Ingredienser

6 portioner
1/2 rödkålshuvud (à 1 kg)
3 msk olivolja
1 msk vit balsamvinäger
1/2 kruka hackad färsk timjan
2 krm flingsalt
1 krm svartpeppar
200 g fetaost
1/2 dl rostade solrosfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det var en supergod sallad pa julbordet! Men jag tanker servera den till flera kottratter. Blandningen mellan sott, salt, ort och notsmak var en harlig kombination.

    Elisabeth

Testa liknande recept

  • Spenatsallad med fetaost
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Broccoli- och fetaostsallad
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vegansk Ris à la Malta
    Betyg 2.8 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Värmande glöggbourbon
    Betyg 2.9 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pepparkakswhoopie
    Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad