Chokladformar med hallon
Chokladformar med hallon är en underbar efterrätt som gillas av både stor och liten. Du kan enkelt variera desserten genom att byta ut hallon mot annan frukt eller bär.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007
Ingredienser
4 portioner
75 g smör
100 g mörk choklad
2 ägg
1 dl strösocker
Garnering
2 dl färska hallon
florsocker
För alla
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör mjölkfri: byt smör mot mjölkfritt margarin och använd ren mörk choklad av god kvalitet.
Gör så här
Tips
Grädda inte för länge. De ska ha frasiga kanter och vara skönt rinniga i mitten.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1720 KJ / 410 kCal
Kommentarer
Vår favorit efterrätt!❤❤❤❤❤
Anne
2021-01-29Hej! Hur små/stora formar menar ni? Skulle vara mumsigt att få göra dessa/Kram linda
Linda
2008-04-29En helt underbar choklad efterrätt. Lätt att tillaga och hallonenn satte pricken över allt! En ny favorit hos hela familjen.
Malin
2007-10-23