Mintchokladtårta med after eight

Mint och choklad är en angenäm kombination. Det här receptet beskriver en förstklassig mintchokladtårta med kladdig botten och en glasyr av after eight. Servera gärna med skivade apelsiner.

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi1447 KJ / 346 kCal
Fett20 g
Salt0.21 g
Kolhydrater27 g
Protein4 g
Kommentarer
41 stJag skulle vilja göra den i långpanna, vad behöver jag tänka på?
Olivia
Hej Olivia! Vi brukar säga att man ska ta receptet gånger 2,5. Så fram med miniräknaren! ;) Sen så kan den ev behöva någon extra minut i ugnen bara! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Riktigt god! Som de andra sa, man tror ej 20min är tillräckligt, men har du en bra ugn är det det. Den bakar till dig det sista när den svalnar. Låt glasyren stå länge i kylskåp innan du har på den. Annars blir den för rinnig. Låt den stå länge i kylen. Den är mastig men god!
Beatrice
Supergod men glasyren rinner lite mycket, kanske kan man ta lite mindre grädde?!
Jacob
Hej Jacob! Om du låter glasyren kallna i kylen så blir den tjock och är lättare att bre över sen utan att den rinner av. Hoppas det smakar! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket