Brysselkål

Betyg 3.8 av 5.134 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Brysselkål

Stek fräsch brysselkål i god olivolja och tillsätt vitlök och persilja för en härlig smak. Ett enkelt men väldigt uppskattat och smarrigt tillbehör till måltiden!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Brysselkål

Ingredienser

4 portioner
500 g brysselkål
2 vitlöksklyftor
1 kruka persilja
1/2 dl olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Jättegott att äta som det är eller som tillbehör. Jag stekte också med smör och det gjorde susen 👍

    Birgitta

  • Ett måste på vårat julbord. Det är sen gammalt. Underbart gott!

    Christina

  • det var gott och enkelt

    Gene

Testa liknande recept

  • Rödkål
    Betyg 3.7 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmesanrostad brysselkål
    Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterad brysselkål med kaprisdipp
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad