Vårrulle med bönsallad och sesamdipp

Betyg 3.2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Vårrulle med bönsallad och sesamdipp

Serverad på bönsallad blir vårrullarna ett spännande inslag i köket. Rödlök, bönor och cocktailtomater passar utmärkt med de övriga kryddorna. Sesamdippen innehåller fräscha smaker som crème fraiche, sesamfrön och ingefära.

Vårrulle med bönsallad och sesamdipp

Ingredienser

4 portioner
4 portioner vårrullar
2 burkar röda bönor (à 400 g)
1 liten rödlök
250 g cocktailtomater
3 msk pressad citronsaft
1 msk olja
salt och peppar
persilja

Dipp

2 msk sesamfrön
1 dl lätt crème fraiche
1 msk ljus soja
1 msk färskriven ingefära
1 tsk råsocker
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Dippen är kalasgod!

    Kristoffer

  • Jag bytte ut tomaterna mot gurka i bönröran. Det gick bra också. Blanda in lite rivet kokos över salladen för en känsla av Indien.

    Bani

  • Bönsalladen var ganska trist. Var försiktig med ingefäran i såsen, hälften hade nog räckt.

    Åsa

Testa liknande recept

  • Vegetariska vårrullar med sojamajonnäs
    Betyg 3.6 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ananastarte tatin med lime och kokos
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekta bananer med råsocker och glass
    Betyg 4.4 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad