Sparris med äggvinägrett

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sparris med äggvinägrett

Livfull sparris med en förstklassig vinägrett av kokta finhackade ägg, schalottenlök, finhackad persilja, sherryvinäger, grovkornig senap och olivolja. En förrätt som uppskattas både av ögat och smaklökarna.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Sparris med äggvinägrett

Ingredienser

8 portioner
2 ägg
1 finhackad schalottenlök
1/2 dl finhackad persilja
1/2 dl vinäger (t ex sherryvinäger)
1/2 msk grovkornig senap
1 1/2 dl olivolja
salt
svartpeppar

Tillbehör

sparris

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Vårig sparrissallad
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tomat- och haricots verts-sallad
    Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fransk potatissallad
    Betyg 4.5 av 5.709 personer har röstat
    Receptet har 130 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad