Pajskal i långpanna - lammfärs & chèvre

Betyg 3.7 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Pajskal i långpanna - lammfärs & chèvre

Ett härligt recept på en matig och aptitlig paj i långpanna. Du gör pajen av bland annat smör, mjöl, ägg, mjölk och en fyllning av lammfärs och chèvre. Aptitligt och mättande!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Pajskal i långpanna - lammfärs & chèvre

Ingredienser

8 bitar

Pajskal

250 g smör eller margarin
6 dl vetemjöl
4 1/2 msk vatten

Äggstanning

5 ägg
5 dl mjölk
1/2 tsk salt
2 krm peppar

Fyllning- lammfärs & chèvre

3 rödlökar
1 msk olja
1 msk smör
1 kg lammfärs
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk torkad rosmarin
1 tsk salt
2 krm peppar
250 g chèvre

Gör så här

00:15:00
00:10:00
00:15:00
00:05:00
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Godaste pajen!

    Catarina

  • Väldigt god. Vi har använt fetaost istället för getost. Gott det med!

    Elin

  • Mycket gott! Räcker till ganska många personer.

    Kerstin

Testa liknande recept

  • Chèvre chaud på rotselleri
    Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomatflarn med getost och rosmarin
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Örtkryddad lammstek med chèvre
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gratinerad chèvre med rosmarinhonung
    Betyg 2.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad