Medelhavsbiffar

Snabblagad middag med smaker från medelhavet. Citrondoftande biffar med soltorkade tomater och salvia. Serveras med en färgrik sallad och färsk pasta.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Gör så här
Har du lagat receptet?

Snabblagad middag med smaker från medelhavet. Citrondoftande biffar med soltorkade tomater och salvia. Serveras med en färgrik sallad och färsk pasta.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stBra recept! Dock räcker det med skalet från en 1/2 citron. Lite mer salt 1 tsk totalt i smeten. Såsen behöver också lite mer salt och peppar. Blev kanon efter några små justeringar.
Marie
En favorit sedan många år
Ingrid
Enkelt och helt underbart gott ! Ica ni är bäst !
Suong
Riktigt bra recept som jag använt ända sedan 2007. Salvia och citron är ju en himmelsk kombination men grundkryddningen (salt, peppar) fungerar ju också till alla andra färsrätter. Det är ju så sällan som salt och peppar är preciserade i recepten.. Det blir ju dessutom alldeles lysande om man rör ihop allting (såsgrädden behövs ju inte riktigt) och gör en köttfärslimpa i form! Prova!
Harriet
Jag gillar inte soltorkade tomater, så jag hackade ner tre vanliga tomater istället. Jättegott!
Gun
Det här receptet har vi gjort ett par gånger nu. Vi har använt lammfärs med ett mycket gott resultat! En stor favorit här hemma. Rekommenderas!
Daniel
Jättegott! Smakade nästan ännu bättre dagen efter tillsammans med nykokt bulgur. Nästa gång blir det nog även lite fetaost eller oliver i biffarna...
Åsa
Enkelt/snabbt att laga och sambon uppskattade det mycket! Vi hade potatis till vilket, fungerade bra. Gör gärna mer sås för den är så god!
Mona