Våra olika kort

Klart du ska ha ett ICA-kort! Nu behöver du dessutom inte ha kortet med dig till butiken, uppge bara personnummer och vips så får du ta del av erbjudanden, kortpriser och samla bonus som vanligt.

Klicka här för att se vilket kort som passar dig bäst

 


Få bonus och rabatter även utan kort

Nu kan du som har (eller skaffar) ICA-kort ta del av alla förmåner även om kortet blivit kvar hemma. Visa bara din legitimation eller uppge personnummer i kassan, så kan du ta del av butikens erbjudanden, kortpriser och bonus precis på samma sätt som när du använder ditt ICA-kort. Du kan dessutom få bonuschecken digitalt. Logga bara in på Mitt ICA i appen och välj digital bonus i dina inställningar.

ICA-kort 

bonuskort

Sveriges populäraste bonuskort har alltid dig och ditt välbefinnande− och hela din familj − i fokus. Lika enkelt och gratis som belönande att använda. Och bäst av allt, när du väljer något av våra bankkort ingår alltid ICA-kortets alla förmåner. Läs mer om ICAs bankkort nedan.

Ansök om ICA-kort


ICA Bankkort - vårt vanliga bankkort

ICA Bankkort är vårt vanliga kontokort. Det är ett MasterCard som accepteras världen över. Bankkortet är kostnadsfritt för ungdomar under 21 år. Du får bonus när du handlar på ICA och en reseförsäkring ingår när du betalar resan med kortet.

ICA Bankkort är utrustad med en funktion för kontaktlösa betalningar, som gör att du kan blippa småköp under 250 kronor. Mer om funktionen kan du läsa på icabanken.se

Mer om ICA Bankkort på icabanken.se


ICA Bankkort Plus - kreditkort och kontokort i ettica-kort

Bankkort Plus är ett kombinerat kreditkort och kontokort, som ger bonus var du än handlar. Kortkrediten är räntefri i upp till 60 dagar. När du handlar på ICA eller tar ut pengar med kortet, så används pengarna du har på kontot. Alla köp du gör utanför ICA, hamnar på en faktura som betalas månadsvis. Du kan välja att betala hela beloppet, eller skjuta upp en del. Du betalar bara ränta på den del som du
 skjuter upp.

ICA Bankkort Plus är utrustad med en funktion för kontaktlösa betalningar, som gör att du kan blippa småköp under 250 kronor. Mer om funktionen kan du läsa på icabanken.se

Mer om Bankkort Plus på icabanken.se
Se en kortfilm om hur Bankkort Plus fungerar


ICA Bankkort Maestro - kort för ungdomar

Ett bankkort anpassat för ungdomar. Med vårt Maestro-kort kommer du åt dina pengar var du än är. Kortet är kostnadsfritt för alla som är under 21 år. I Maestro-kortet ingår: ett konto med ränta på insatta pengar, fria uttag, världen över och möjligheten att kolla saldot via mobilen eller webben.

ICA Bankkort Maestro är utrustad med en funktion för kontaktlösa betalningar, som gör att du kan blippa småköp under 250 kronor. Mer om funktionen kan du läsa på icabanken.se

Mer om Bankkort Maestro på icabanken.se

 


Vilket av våra kort passar dig?


ICA-bonuskort ICA-kort med betalfunktion Bankkort
Maestro
BankkortBankkort
Plus
ICA-bonus* Plupp Plupp Plupp Plupp Plupp
Personlig service Plupp Plupp Plupp Plupp Plupp
Tidningen Buffé Plupp Plupp Plupp Plupp Plupp
Identifiering med legitimation/personnummer Plupp Plupp Plupp Plupp Plupp
Digital bonus Plupp Plupp Plupp Plupp Plupp
Uttag i butik   Plupp Plupp Plupp Plupp
Sparkonto   Plupp Plupp Plupp Plupp
Betala på ICA   Plupp Plupp Plupp Plupp
Kontaktlösa betalningar


Plupp Plupp Plupp
Kontokredit**     Plupp Plupp Plupp
Banktjänster via talsvar     Plupp Plupp Plupp
Internet och mobilbank     Plupp Plupp Plupp
Uttagsautomater     Plupp Plupp Plupp
Betala överallt     Plupp Plupp Plupp
Lönekonto     Plupp Plupp Plupp
Betala räkningar     Plupp Plupp Plupp
Reseförsäkring       Plupp Plupp
Avbeställningsskydd       Plupp Plupp
Räntefri kortkredit         Plupp
ICA-bonus överallt***         Plupp

*Köp av produkter som ICA-butik är förmedlare av, samt vissa andra i villkoren angivna produkter, är undantagna från bonusgrundande köp.

**Effektiv ränta för närvarande: 9,33 %

***Effektiv ränta efter i snitt 45 dagar, för närvarande: 13,75 %