Välkommen till vår butik

önskar Marcus och Sara
med personal.

Öppettider

Alla dagar
7:30-23

Delikatessdisken är öppen 7.30-21.00

Kontakt

ICA Supermarket Mariehem
Mariehemsvägen 7
906 54 UMEÅ
Telefon: 090 129 230

Service i butiken

  • Frimärksombud
  • Uttagsautomat

September

Nu får vi nog tyvärr säga att sommaren är slut. Nu är vi inne i september och det börjar bli lite kyligare ute. Men är det kallt ute, så har vi det som behövs för att sitta inne och njuta av god mat. Vi önskar Er alla en skön höst

 

Vi ses i butiken!

Veckans erbjudanden

ICA Student Ansök

Buffé

Vårt cateringsortiment

Med ett brett urval av mat och godsaker erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott. Våra duktiga kallskänkor som arbetar med fina råvaror för att tillgodose dina önskemål. Välkommen med din cateringbeställning, så kan du fokusera på annat än matlagning!

Mariehem catering
ICA Mariehems salladsbar

Salladsbaren

I vår salladsbar hittar du alltid bl.a. följande; Pasta & bulgur. Gurka, salladsmix & majs m.f l. Tomat, melon & ananas. Kidney, vita & svarta bönor. Räkor, kräftstjärtar, kyckling, ost, skinka & tonfisk. Toppa med våra olika dressingar: Mango/Curry, Rhode Island, Vinaigrette, Vitlök, Taco & Sweet chili. Här nedan får du några tips på sallader du själv kan blanda ihop.

Salladsbaren

Bästa starten på dagen

Gröt är långt mer än bara vatten, spannmål och salt. Från klassisk kanel till trendiga chiafrön – här är knepen som hottar till havregrynen!

Trendiga gröttips

Roligare mat med färgglada grönsaker!

Naturligt färgglad mat är inte bara en fröjd för ögat. De starka färgerna i frukt, bär och grönsaker avslöjar också en hel del om nyttigheterna de bär på. Haka på den senaste färgtrenden med en kost i flera nyanser!

Färgglad mat