Stefan Källvik

Välkommen
till vår butik!

önskar Stefan Källvik
med personal

Öppettider

Alla dagar
8-22

Kontakt

ICA Kvantum Säffle
Karlavagnsvägen 2
661 94 SÄFFLE
Telefon: 053 368 44 40

Service i butiken

  • Uttagsautomat

Veckans erbjudanden

Veckans erbjudanden

Äntligen har vi öppnat

Säffles nya matdestination!

Det har varit en lång resa att komma hit, men under vägen är det en tanke som har sporrat oss: att bli Säffles nya matdestination, den kompletta butiken för alla måltider, tillfällen och plånböcker. Denna tanke är så viktig för oss att den bär hela vår idé. Med ett bredare sortiment, slagkraftigare priser, personligare service och färskare råvaror vill tillföra någonting helt nytt till Säffles matkarta genom att vara butiken där det lönar sig för alla att handla – varje dag.

Varmt välkommen!

Papricaklubben - Kvantums barnklubb

ICA Kvantums barnklubb

Papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Du behöver ett ICA kort för att kunna anmäla ditt barn i butiken. Självklart är det kostnadsfritt att vara medlem!

Papricaklubben på ICA Kvantum

Meloner – så gör du

Söta, svalkande och saftiga – melonen har älskats av människan i tusentals år och över hela världen avnjuts den som både grönsak, matråvara och läskande dessertfrukt. Men har du egentligen tänkt på vad meloner smakar? Och vad passar de bäst att äta till? I senaste numret av Månadens skörd får du en guidad tur genom sommarmelonernas egen smakdjungel.

Mer än bara dessertfrukt