Handlarna Håkan och Karin

Välkommen
till vår butik

önskar Håkan & Karin
med personal

Öppettider

Alla dagar
08-21

Med undantag för följande högtider:

Påskafton
08-21
Påskdagen
08-21
Annandag påsk
08-21

Kontakt

Maxi ICA Stormarknad Växjö
Hejaregatan
352 46 VÄXJÖ

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Frimärksombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

Certifieringar

Cateringmat

Enkelt och gott!

Vad sägs om kallskuret kött, exotiska frukter och krämig ost? Hos Maxi ICA Stormarknad Växjö har vi självklart flera olika varianter och teman på festfat som smörgåstårtor, stubbar och landgångar! Vilket passar din bjudning?

Veckans erbjudanden

Bröd som bakas

Vi bakar med kärlek

Vår mest lokala brödleverantör är vårt eget bageri. Då brödet bakas inför öppen ridå mitt i butiken kan du förutom doften och smaken av nybakade godsaker även få tips och råd från våra kunniga mathantverkare.

Bageri & bröd
Personal och kund vid delikatessdisken

Mat som både yrke och intresse

Stans vassaste delikatessdisk hittar du hos oss. När många butiker rationaliserar bort sina bemannade diskar gör vi tvärtom och satsar på att ständigt utveckla avdelningen.

Delikatess

Samlingspunkten för hungriga besökare

Oavsett om du bara behöver en "take away-kaffe", en korv i farten eller vill unna dig en fikastund i vår moderna cafémiljö, så har vi det du behöver. I vårt café och bistro erbjuder vi ett välkomponerat sortiment av produkter för att du ska finna det du söker.

Café & bistro
Personal på Maxi ICA Stormarknad Växjö

Är det dig vi söker?

Vi är en stor arbetsgivare som ständigt är på jakt efter nya, hungriga medarbetare som vill utveckla butiken tillsammans med övriga medarbetare. Oavsett om vi har en ledig tjänst eller ej för tillfället, är du välkommen med en spontanansökan.

Jobba hos oss
Mica och Mixi, Picknick och roliga påhitt, Skrik in våren!

Skrik in våren

Visst är det kul med snö och is, tycker Mica och Mixi. Men när naturen vaknar upp och det blir varmare ute är det ännu roligare. Mica blir så glad när våren kommer att hon springer ut i naturen och ger ifrån sig ett riktigt vårskrik. Mixi och geten hänger på, men skriker nog inte lika högt. Äntligen vååår!

Till receptet
Kidz day! på ICA. Vinn en dag bakom kulisserna! Ladda ned och skriv ut tävlingstalongen!

Kidz day! på ICA

Ta chansen och vinn en dag bakom kulisserna på ICA Maxi och andra fina priser! Tävla med ditt favoritrecept – genom att bjuda familjen eller kompisarna på middag och göra en fin inbjudan med meny och recept.

Till receptet