Conny Holmlund

Välkommen
till vår butik

önskar Conny Holmlund
med personal

Öppettider

Alla dagar
08-22

Kontakt

Maxi ICA Stormarknad Arlanda
Cederströms Slinga
195 05 ARLANDA STAD

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Frimärksombud
  • Spelombud

Vi har även

Certifieringar

Delidisken-700x283

Riktig matglädje!

Vår målsättning är att du som kund ska känna en riktig matglädje när du kliver in i vår butik. Med vårt Maxikök, våra duktiga medarbetare och våra fantastiska leverantörer kan vi erbjuda mat från i stort sett hela världen. Välkomna in och njut tillsammans med oss!

Veckans erbjudanden

Veckans reklamblad

Veckans reklamblad innehåller våra aktuella erbjudanden.

Se reklamblad
Blommor

Blommor för alla tillfällen

Hos oss kan du beställa blommor och arrangemang för alla tillfällen. Oavsett om det är födelsedag, bröllop eller begravning så hittar du ett stort utbud hos oss.

Blommor
Fisk och delikatesser

Färsk fisk & delikatesser

Hos oss hittar du goda fiskar, skaldjur, patéer och rökta produkter till färdiga sallader, pajer, gratänger, kallskuret och såser. Vill du unna dig något extra gott till helgen så tipsar vi dig gärna!

Fisk & delikatess
icastig-co

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Ansök redan idag!
bhs-puff-grilla-340x163

Grilla året runt!

Hitta grillen som passar dig. Välj bland modeller för både direkt och indirekt grillning i ett utökat utbud från Weber och Landmann. Missa inte grilltillbehören!

Köp grillen hos icahemma.se
bhs-puff-porslin-340x163

Personligt porslin!

Mixa och matcha mellan olika färger och serier. Här hittar du det mesta för vackra dukningar både till vardags och festliga tillfällen.

Köp porslinet hos icahemma.se