Conny Holmlund

Välkommen
till vår butik

önskar Conny Holmlund
med personal

Öppettider

Alla dagar
08-22

Kontakt

Maxi ICA Stormarknad Arlanda
Cederströms Slinga
195 05 ARLANDA STAD

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Frimärksombud
  • Spelombud

Vi har även

Certifieringar

Delidisken-700x283

Riktig matglädje!

Vår målsättning är att du som kund ska känna en riktig matglädje när du kliver in i vår butik. Med vårt Maxikök, våra duktiga medarbetare och våra fantastiska leverantörer kan vi erbjuda mat från i stort sett hela världen. Välkomna in och njut tillsammans med oss!

Veckans erbjudanden

Veckans reklamblad

Veckans reklamblad innehåller våra aktuella erbjudanden.

Se reklamblad
Blommor

Blommor för alla tillfällen

Hos oss kan du beställa blommor och arrangemang för alla tillfällen. Oavsett om det är födelsedag, bröllop eller begravning så hittar du ett stort utbud hos oss.

Blommor
Fisk och delikatesser

Färsk fisk & delikatesser

Hos oss hittar du goda fiskar, skaldjur, patéer och rökta produkter till färdiga sallader, pajer, gratänger, kallskuret och såser. Vill du unna dig något extra gott till helgen så tipsar vi dig gärna!

Fisk & delikatess
icastig-co

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Ansök redan idag!
puff-dummy-libero

Vinn jättetiger i butiken!

Tävla och vinn en jättetiger till värdet 799 kronor. En vinst per butik. Tävlingen pågår under vecka 44. Kom till butiken för mer information.

Läs mer om Libero
En gryta med het, chokladdoftande långkok - Texas chili på högrev!

Hösten är här

Visst infinner sig samma känsla varje höst? Längtan efter att samlas kring grytorna i köket, låta maten få ta sin tid. Och att sitta kvar en stund extra vid bordet och njuta av god mat i gott sällskap. Varför inte ett hett, chokladdoftande långkok - Texas chili på högrev!

Maxiköket bjuder på inspiration