Välkommen
till vår butik

önskar Mats Gunnarsson Eva Dennerlöv/Gunnarsson
med personal

Öppettider

Alla dagar
08-21

Vi har öppet som vanligt under påsken 30/3–6/4.

Kontakt

Maxi ICA Stormarknad Ronneby
Karlshamnsvägen 8
372 31 RONNEBY

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

Certifieringar

Maxi Ronneby - Fokus på färskt

Nyligen byggde vi om på Maxi ICA Stormarknad Ronneby. Allt blev väldigt bra, rymligt, fräscht och modernt. Vi har fått många positiva kommentarer, bland annat att vi nu måste ha Ronnebys största sortiment av frukt och grönt men också av blommor och andra färskvaror.

Sortimentet är komplett, även produkter som blommor, husgeråd, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet finns här under ett tak. Allt till priser du gillar. Vi öppnade redan 1969 i en gammal skjortfabriks lokaler. Det var en av Sveriges första stormarknader, på den tiden gick folk till frukthandlaren, kötthandlaren, fiskhandlaren och lanthandeln för att göra sina olika inköp. Under åren har många utbyggnader och förnyelser gjorts men vi har alltid fortsatt att vara en föregångare, med affärsidén om en enklare vardag för alla.

Framför allt är det vår populära personal som är nyckeln till framgången. I alla kundenkäter får våra medarbetare ett högt betyg för den engagerade servicen, vilket gläder oss alla oerhört mycket.

Klicka på bilden, eller här, för att komma till vår nya fina broschyr där du kan läsa mer om oss och våra avdelningar.  

/ICA-handlare Mats Gunnarsson och Eva Dennerlöv med personal

Veckans erbjudanden

Chark- och delikatesstallrik

Delikatess

Här har vi lite av det mesta. Smörgåsbord? Ja tack, vi kommer gärna med tips och idéer. Kom in och smaka dig fram till just dina favoriter.

Delikatessen
icastig-co

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Ansök redan idag!
Cateringmat

Vi fixar festen!

Vem vill stå i köket och laga mat när man har gäster? På Maxi ICA Stormarknad Ronneby gör vi det mer än gärna i ert ställe. Hos oss kan du beställa allt från tårtor och bakelser till smörgåstårtor, exotiska plankor, baguetter, och buffeér. Ring 0457-455603 Festkök, 0457-635644 Konditori

Motorsåg och trimmer

Redo för grönskan?

ICA Hemma har verktygen och tillbehören för en bra start på trädgårdssäsongen.

Handla även i vår butik online
30% på Pyrex produkter

30% rabatt på Pyrex sortiment

Känt för sitt värmetåliga glassortiment. Allt från ugnsfasta formar och förvaring till bakning.

Handla även i vår butik online