Regina Issal

Välkommen
till vår butik!

önskar Regina Issal
med personal

Öppettider

Vardagar
7-22
Helger
8-22

Långfredag
8-19
Påskafton
8-19
Påskdagen
8-19
Annandag Påsk
8-19

Förbutiken

Måndag-Fredag
07-20
Lördag-Söndag
08-18

Kontakt

ICA Kvantum Landskrona
Östervångsplan 10
261 44 LANDSKRONA

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

icastig

Kvantum - din matbutik!

Tänk vad tiden går fort, nu är det 2015, ett nytt år med spännande utmaningar! 2014 öppnade vi Ica To Go och Cura apoteket som blev en succe! Under våren 2015 kommer vi att erbjuda avsmakningar av nya recept varje vecka, onsdag och torsdagen! Vår dietist Eva kommer också att vara på plats varje jämn vecka på onsdagen mellan kl 13.00 - 17.00! Vi kommer att ha en brevlåda på frukt och grönt där vi hoppas på att få in synpunkter från dig på vad vi kan bli bättre på eller om det är något du saknar i sortimentet! Vi kommer också att förnya en del kyldiskar och vi sätter upp dörrar för att ta vara på energin. Sedan kommer det att hända en hel del andra saker men det återkommer vi till något senare!

Nu har du också möjlighet att beställa hela Icas specialsortiment, till köket, böcker, kläder, skor, grill, fritid m.m på nätet, adressen är icahemma.se! Gå in och beställ och hämta ut det på posten i vår förbutik!

Veckans erbjudanden

Veckans reklamblad

Veckans reklamblad innehåller våra aktuella erbjudanden.

Se reklamblad
Snittar

Tips för plockmaten i april

Snittar, meze, tapas eller ett hederligt smörgåsbord – våren är en högtid för plockmat i alla dess former. Är du sugen på att varva plockmaträtterna finns en hel värld av smaker att utforska. Månadens Skörd ger dig några tips på resan.

Plocka gott från världens hörn
Papricaloppet

Barnens bästa lopp!

Nu är det äntligen dags för en ny upplaga av barnens favoritlopp, Papricaloppet! Under lustfyllda former får barnen springa och tävla mot varandra. Självklart är det helt kostnadsfritt att delta.

Klicka här för att läsa mer om Papricaloppet!