Regina Issal

Välkommen
till vår butik!

önskar Regina Issal
med personal

Öppettider

Vardagar
07-22
Helger
08-22

Alla helgons dag
8-19

Förbutiken

Måndag-Fredag
07-20
Lördag-Söndag
08-18

Kontakt

ICA Kvantum Landskrona
Östervångsplan 10
261 44 LANDSKRONA

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

icastig

Kvantum - din matbutik!

Välkomna till en ny post och spel butik och ett nytt Ica To Go...där du kan köpa en god macka, pizza, fika, en god grillkorv eller något annat gott som du är sugen på...berätta gärna för oss om det är något som du saknar...vi vill utveckla vårt sortiment över tiden och det är våra kunder som vi vill få hjälp av.

Besök också vårt Cura apotek som vi nu äntligen har fått till oss, ett apotek som du kan lämna ditt recept till före du går in och handlar i vår matbutik och hämtar när du har handlat klart....enkelt och bra!På Cura får du naturligtvis med ditt Ica kort bonus på allt utom receptlagda läkemedel och dessutom finns det alltid bra korterbjudande!

Nu har du också möjlighet att beställa hela Icas specialsortiment, till köket, böcker, kläder, skor, grill, fritid m.m på nätet, adressen är icahemma.se! Gå in och beställ och hämta ut det på posten i vår förbutik!

Veckans erbjudanden

Veckans reklamblad

Veckans reklamblad innehåller våra aktuella erbjudanden.

Se reklamblad
Papricaklubben - Kvantums barnklubb

ICA Kvantums barnklubb

Papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Du behöver ett ICA kort för att kunna anmäla ditt barn i butiken. Självklart är det kostnadsfritt att vara medlem!

Papricaklubben på ICA Kvantum

Nytt nummer ute nu!

Månadens skörd, så kallar vi vår tidning. I den kan du läsa om säsongens bästa frukt och grönt. Du hittar den hos oss på ICA Kvantum, men här får du en tjuvkik!

Ta en närmre titt på Månadens skörd