Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
1
Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

En färgglad och aromatisk fiskrätt som kommer bli en favorit hemma hos dig! Den ugnsbakade fisken läggs på en bädd av haricotvertssallad och över den ringlas den krämiga kaviarsåsen för att slutligen toppas med dill. Middagen är komplett!

Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

Ingredienser

4 portioner
400 g  fryst fisk (alaska pollock)
200 g  frysta, skalade räkor
1/2   purjolök
2 tsk  olja
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
2 1/2 dl  matlagningsgrädde
4 msk  kaviar
200 g  haricots verts (bönor)
3 msk  hackad dill

Till servering

potatis

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Det verkar jätte lätt å väldigt gött!

Jonna

2022-02-27

Näringsvärde per portion

Energi1777 KJ / 426 kCal
Fett18.2 g
Kolhydrater29.4 g
Protein34.4 g

Testa liknande recept

Sockersaltad lax med potatissallad
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskkarrégryta med timjan och haricots verts
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kotletter med grönsaksris
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med kyckling och rosmarin
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler i ugn med klyftpotatis
Betyg 3.8 av 5.
69 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng till vardags
Betyg 3 av 5.
384 personer har röstat
Under 45 min att tillaga