Tuppkaka med rabarber & kardemumma

I denna härliga tuppkaka finner du en supergod kombination av rabarber och kardemumma. Blanda samman din smet och bred ut i en form före du toppar med lena smörflagor, syrlig rabarberblandning och krispig mandel. Servera din goda kaka avsvalnad.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stKan man använda frysta rabarber? Ska man hälla av spadet i så fall?
Kristina
Hej Kristina! Det går bra att använda fryst rabarber och häll av spadet innan du blandar den med majsstärkelse, florsocker och kardemumma. Lycka till! Hälsningar Elina
ICA-köket
Smeten??? Blev ju en deg på 2 ägg 3 socker och 3 mjöl?!?
Rickard
Ser gott ut ,måste prova.
Britt-marie
Måste det vara så mycket socker? bORDE RÄCKA MED HÄLFTEN.
Aina ellen seve
Det Är Ett Bra Recept Enkelt och God
Ingrid
Den här kakan gör jag varje år när rabarberna har kommit upp. Men jag tar 2 dl socker, 2 dl vetemjöl och 1 dl havrekli i smeten, så känns det lite nyttigare och det blir dessutom ännu saftigare och godare.
Bo arne
Den här kakan är bara såååå god. Jag har provat med mandelmjöl och kokossocker/ica strösöt (1dl av varje) och det tyckte vi var gott.
Berit
Supergod kombination av rabarber och kardemumma. Den har blivit en favorit.
Ulrika
Jag bakade denna kaka med glutenfritt mjöl, hälften fint och hälften grovt Sempers glutenfria, den blev mycket god då jag kom till slutet på receptet och såg att det skulle vara mandel tog jag valnötter istället, min mandel var slut. Det blev bra tyckta min familj.
Britt-marie