Thaigryta med fisk och nudlar

Du för tankarna till exotiska och populära Thailand när du smakar den här rika grytan. Lök, fisk och koriander kokas i en sås gjord på kokosmjölk och currypaste. Tillsammans med nudlarna är rätten fulländad och välsmakande.
 Ett recept från: 
Buffé nr 11, 2011

Ingredienser
4 portioner
1  fryst fiskblock eller 1 påse frysta fisktärningar (à 400 g)
1  gul lök
1 msk rapsolja
1 msk hackad koriander
1 1/2 msk röd eller grön currypaste
1  burk kokosmjölk (à 400 ml)
1 msk rapsolja
1 dl vatten
1/2 tsk salt
2  paket nudlar (à 85 g)
3  salladslökar
 strimlad koriander
Gör så här
00:01:00
00:01:00
00:05:00
00:03:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stMan skulle haft fish-sause med i receptet. Sen borde jag fräst löken mycket mer. Fick inte till någon fyllighet så det smakade mest lök och blev väldigt starkt... tyvärr.
Ylva
Green curry+saft från en halv citron
Alexandra
Gott. Istället för salt använde jag fishsauce
Lisa